HOTEL LE MOULIN DE LA WANTZENAU
Elke ochtend wordt een biologisch ontbijtbuffet met streekproducten verzorgd. In het restaurant kunt u terecht voor traditionele, gastronomische gerechten
Het ontbijt zal u worden geserveerd in een indrukwekkend decor met kwalitatieve streekprodukten.
Het restaurant 'Au Moulin de La Wantzenau' ontvangt u het ganse jaar door om zijn specialiteiten te ontdekken - dit in combinatie van de Alsace streek -en kwaliteitsprodukten.
Op het moment van dit schrijven is dit een flits van het weekemenu : kreeftensalade met agrumes, huisgemaakte Foie gras licht gerookt, knoflook puree, Melasporum truffel & foie gras 'en chausson', timbaal van inktvis met zijn groentjes, gepocheerde tarbot, crème van truffels, kastanjepuree en groentjes .... het water loopt ons al in de mond !
Voordat je binnenkomt, kun je een wandeling maken door onze "Gang van curiosa"... Een andere atypische ruimte vol geschiedenis die je de Moulin van een andere kant laat zien. Alledaagse voorwerpen, archieffoto's en lithografieën, handgeschreven brieven... Zoveel authentieke herinneringen die je bij elk bezoek met plezier zult ontdekken en herontdekken.