Hotel

AUBERGE DU JEU DE PAUME

Piscine Spa Thalasso Restaurant Bar michelin Fitness Wi-Fi Chambre Wi-Fi Lobby
In het hart van het historische Domaine de Chantilly
  
« L’Auberge du Jeu de Paume » geniet van een uitmuntende ligging middenin het domein van Chantilly.   Het hotel werd geopend in 2012 en liefhebbers van golf, paardensport, gastronomie en cultuur ervaren hier een uniek verblijf naar waarde van dit patrimonium.
 
Gelegen in het Park, op enkele passen van het ‘Condé’ museum, de ‘Grandes Ecuries’ en de ‘Hippodrome’ nodigt dit 5* ‘Relais & Chateaux’ hotel u uit in een exceptionele locatie waar prominente gebeurtenissen plaatsvinden.
 
 
LIGGING
Op slechts 40 km van Parijs en 25 minuten van de luchthaven Charles de Gaulle, ligt het hotel « Auberge du Jeu de Paume » in het hartje van het domein van Chantilly en is dit een een unieke ligging voor een onvergetelijke uitstap die geïnspireerd is van Franse geschiedenis.
KAMER
Gebouwd rondom een grote patio, behoudt het « Auberge du Jeu de Paume » zijn waardigheid zonder af te breken op uw komfort en ruimte. Zijn 67 kamers en 25 suites zijn grotendeels gericht op de tuinen. Zij zijn zeer spacieus met 28m2 voor een standaard kamer tot 200m2 voor de presidentiële suite ‘Arc de Triomphe'.
RESTAURANTS
Het gastronomisch restaurant ‘La Table du Connétable'  nodigt u uit voor een gastronomische belevernis. Gepassioneerd zijnde van de lokale produkten uit zijn streek laat de Chef je een culinair universum ontdekken tussen rivier & bos. ‘Le Jardin d'Hiver' ontvangt U in een ontspannen sfeer voor het ontdekken van een verfijnde keuken met zijn lokale streekprodukten. Room service: 24/24 u ter beschikking van de gasten. De kaart met seizoensgerechten en -wijnen of cocktails die via room service worden geserveerd op het terras van een suite die uitkomt op het terrein van het Château of in een kamer die even comfortabel als verfijnd is, staat garant voor een milde zomeravond waarvan met volle teugen kan worden genoten. Het ontbijt wordt op verzoek ook in de kamer geserveerd zodat u zodra u wakker wordt, kunt genieten van het uitzicht op een tuin, een fontein, een patio of zelfs de stad Chantilly.
Diverse
De ‘Spa Valmont' met zijn 600 m2 oppervlakte nodigt u uit voor een moment van ontspanning van geest & lichaam. Zijn dekor, geïnspireerd op de ambachtelijke tradities van het Midden Oosten & voorzien van alle essentiële apparatuur voor uw welzijn. Een service Concierge Clef d'Or is eveneens aanwezig om u te begeleiden in uw planning of zoektocht naar op uw maat geschreven activiteiten in de streek.

4 Rue du Connétable
60500 Chantilly
Frankrijk

PAKKETTEN